Sola är nog inget för mig

Det är lite av ett mysterium för mig. Det kommer kanske inte alltid att vara det men för tillfället är det ett mysterium och de flesta mysterier är till för att lösas, så jag frågar mig själv en gång till, vad är det som är så kul med att sola?

För det första så är det när man tänker efter ganska tråkigt. Jag menar, man sitter liksom bara där. Och självklart kan det vara skönt att göra absolut ingenting ibland och bara koppla av en stund och det tror jag nästa alla behöver ta sig tid att göra i dagens stressade samhälle. Men varför varför varför ska jag sitta och göra det mitt i den stekheta solen? På vilket sätt är det avslappnade att sitta och svettas tills man får vattenbrist och ont i huvudet och sedan halv-dö av värmen. Snälla, kan någon förklara det för mig. Om det är avslappning jag är ute efter så sitter jag så mycket hellre någon annan stans än mitt i solen.

Men kanske gör man någonting annat samtidigt som man solar. Du kanske läser en bok, lyssnar på musik eller sitter och ritar. Men då är det väl ändå det som är det roliga och inte själva solandet. Säg mig, blir boken mer gripande eller din favoritlåt bättre bara för att du sitter i solen och friterar dig själv? Utifrån mina erfarenheter så är det inte så men vad vet jag, alla är ju olika. Om du vill sola så gör det men jag för min del tror att jag står över.

Hur som helst, glad fortsatt sommar på dig och jag skickar varma och soliga kramar vart du än befinner dig och vem du är är / Natalie

(Btw, glöm inte att använda solkräm)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s